Over ons

Es Agriculture is begonnen in 2019 met Zzp werkzaamheden en handel in diervoeding.

De afgelopen jaren hebben wij ons op meerdere onderdelen in de melkveehouderij gespecialiseerd.  

Afgelopen jaren is Es Agriculture veel in het buitenland geweest en hebben veel verschillende systemen gezien. Uit deze systemen is veel kennis opgedaan en nemen dat mee naar uw bedrijf. Als u de achtergrond van de producten zult kennen ziet u ook dat veel kennis uit Nederland komt maar ook veel kennis uit het buitenland. In het buitenland worden de koeien namelijk anders gevoerd dan in Nederland. Een voorbeeld hier van is dat melkveehouders in het buitenland melken zonder Genetically Modified Organism (GMO) 45 liter gemiddeld. Dat is in Nederland vaak een uitdaging.

Wij blijven in het buitenland actief om u nieuwe inzichten te geven. Daarnaast ook om de melkveehouders en vleesveehouders te helpen aan een topprestatie.

De visie van Es Agricuture is om zoveel mogelijk uit uw eigen producten te halen waardoor uw kost prijs weer naar beneden gaat.  Wilt u meer uit uw bedrijf halen? Of wil u het bedrijf nog verder optimaliseren, wij helpen u graag. 

In het werk
In het werk

Hoe werken wij?

Koeien of kalveren voeren naar uw doel, dit staat centraal bij onze werkzaamheden. Wij vinden het erg belangrijk dat een koe wordt gevoerd naar haar/ uw behoefte. Wanneer dit wordt gedaan, zal de koe u geven wat zij kan.

Wat doen wij bij u?

  • Wat zijn uw doelen?
  • Wat zijn uw wensen?

Wat doen wij bij u?

  • Hoe zien de koeien er eruit?
  • Wat zeggen de cijfers en wat zeggen de koeien?

Op basis van het gesprek, resultaten en een bedrijfsbezoek komen wij met voorstellen om wellicht het extra stukje tevredenheid te creëren voor de koe en u!

ES Agriculture is er niet alleen voor probleembedrijven, onze klanten zijn mensen die het goed willen doen, puntjes op de i willen zetten of net niet tevreden zijn. Hebt u soms ook het gevoel dat u zich voor 100 procent inzet, maar de uitkomst minder is? Of bent u ook net niet tevreden? Neem dan vrijblijvend contact op met ES Agriculture!  

Neem contact op

Heb je een vraag, neem gerust contact op middels onderstaand fomulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.